Lainapaikka

Lainasumma

Ikäraja

Hae lainaa

risicum

50 – 2050 €

20 v.

Hae

Ostosrahalta saat rahat nopeasti tilille

400-3000 €

20 v.

Hae

Nopsalainaa

2000 – 20000 €

22 v.

Hae

Vivus

10 – 2010 €

20 v.

Hae

Euro24

100 – 2000 €

18 v.

Hae

Credit24 on nopea

250 – 3000 €

19 v.

Hae

Freedom

500 – 30000 €

20 v.

Hae

Lainapaikka

risicum

Ostosrahalta saat rahat nopeasti tilille

Nopsalainaa

Vivus

Euro24

Credit24 on nopea

Freedom

Lainasumma

50 – 2050 €

400-3000 €

2000 – 20000 €

10 – 2010 €

100 – 2000 €

250 – 3000 €

500 – 30000 €

Ikäraja

20 v.

20 v.

22 v.

20 v.

18 v.

19 v.

20 v.

Hae lainaa

HaeHaeHaeHaeHaeHaeHae

Oletko etsimässä itsellesi lainaa heti ja haluat saada sen halvalla, joustavin lainaehdoin ja nopeasti tilille? Tässä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan, sillä tätä kautta löydät paljon lainavaihtoehtoja, jotka ovat toinen toistaan parempia. Olemme valinneet erityisesti kuluttajien suosikkeja ja lisäksi huomioineet oleellisimmat seikat, kuten laina-ajan, lainaehdot ja tietenkin luoton hinnan. Katso alempaa tämän hetken parhaimmat vaihtoehdot ja ota pikalainaa nopeasti tilille!

Lainapaikat joista saat lainaa ilman vakuuksia

Credit24

Credit24Credit24 on hyvä vaihtoehto jos haluat ottaa lainaa helposti ja nopeasti 500 – 3000 € väliltä. Credit24 on yksi tämän hetken parhaimmista kulutusluoton myöntäjistä ja sen lainahinnat ovat erittäin matalat sekä lainaehdot ihanteelliset jokaiseen makuun. Lainaa voit hakea 1-24 kuukauden väliltä joustavasti, lyhennä vähintään 30 euroa kuukaudessa. Credit24 vaatii lainaajaltaan 19 vuoden ikää ja luottokelpoisuutta eli vaatimukset eivät ole kovinkaan vaikeat täyttää. Tutustu ja hae laina Credit24:n kautta heti tänään.

Hae tästä

 

Euro24

Euro24Euro24 tarjoaa pikalainaa/kulutusluottoa nopeasti tilille 100-2000 euron väliltä ilmaisella hakemuksella verkon kautta. Rahat saat tilillesi 15 minuutin kuluessa. Yhtiön kautta voivat hakea lainaa kaikki ne henkilöt, jotka ovat iältään vähintään 18 vuotta ja omaavat puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Lainan takaisinmaksu on joustava ja voit valita sen itse. Tutustu yhtiöön ja hae lainaa heti tilillesi.

Hae tästä

 

Vivus.fi

VivusVivus.fi on edullisempi vaihtoehto ja sen kautta saat lainan todella joustavasti tilillesi jopa 15 minuutissa. Yhtiö myöntää lainoja  10 – 2010 euron väliltä 3-30 vuorokauden maksuajalla Lainapalvelun ikäraja on 20 vuotta ja lainaaminen onnistuu netin kautta tai puhelimella täysin ilman kuluja. Tutustu Vivuksen lainapalveluun ja hae lainaa heti!

Hae tästä

 

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusSilloin kun isompi kulutusluotto ilman vakuuksia kiinnostaa, on Freedom Rahoitus erittäin hyvä vaihtoehto. Saat haettua sitä kautta luottoa 500 – 40 000 € väliltä jopa 1 -12 vuoden takaisinmaksuajalla ja hinnat ovat hyvin kilpailukykyiset. Freedom Rahoitus on myöntänyt luottoa jo joitakin vuosia ja se kuuluu viiden parhaimman luottofirman joukkoon niin hinnan, palvelun ja lainaehtojenkin puolesta. Hae Freedom Rahoitusta tästä!

Hae tästä

 

Ostosraha

ostorahaOstosrahalta saat haettua lainan ilman vakuuksia tai takaajia suoraan verkosta. Lainahakemuksen täyttämisessä ei mene paria minuuttia kauempaa ja rahat toimitetaan lähes välittömästi tilille. Saat lainapäätöksen aina 15 minuutissa, jonka jälkeen rahat siirretään heti pankkitilillesi. Ostosraha tarjoaa kulutusluottoja 400-3000 euron väliltä 12-60 kuukauden takaisinmaksuajalla joustavin ja selkein lainaehdoin. Ostosraha on ollut kuluttajien suuressa suosiossa 2012 vuodesta lähtien ja suosio on jatkunut myös tähän päivään asti. Mitään negatiivista sanottavaa ei Ostosrahasta yksinkertaisesti löydy! Tutustu ja hae lainaa nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia.

Hae tästä

 

Nopsalaina

nopsalainaNopsalaina on yksi tämän hetken ehdottomimmista suosikeista ja sitä kautta haetaan kulutusluottoa enemmän kuin koskaan ennen. Syy tälle on melko yksinkertainen, sillä sitä kautta saat lainapäätöksen jopa 15 minuutissa ja voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti eli lainan hakeminen tapahtuu 100 % netin kautta. Saat rahat tilille heti allekirjoitettuasi sopimuksen ja voit hakea luottoa 2000 – 20 000 euron väliltä. Hae lainaa välittömästi Nopsalainalta!

Hae tästä

 

Etua.fi

etua.fiEtua on erinomainen vaihtoehto jos haluat suurempaa rahoitusratkaisua, asuntolainaa tai mahdollisesti luottokortteja. Etua.fi:n palvelu sisältää kaikki nämä ja sitä kautta voit hakea kulutusluotto 500 – 35 000 euron väliltä 1 – 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Etua.fi myöntää suurinta kulutusluottoa, kun mukaan ei lasketa pankkeja. Tutustu ja tilaa Etua.fi:n kautta!

Hae tästä

 

Yleislaina

YleislainaYleislaina tarjoaa 2000 – 5000 euron suuruisia kulutusluottoja kohtuulliseen hintaan ja loistavin lainaehdoin. Siitä on tullut viimeaikoina hyvin suosittu ja ei ihme, sillä hinnat ovat kohdillaan ja lainaehdot joustavia. Voit ottaa luottoa 6 – 24 kuukauden lyhennysajalla ja sen tilaaminen käy kätevästi verkosta ilman lisämaksuja. Tutustu ja tilaa Yleislainaa täältä!

Hae tästä

 

 

Kuinka toimia lainatessa, mikäli sinulla on maksuhäiriö? Onko mahdollista lainata ilman luottotietoja?

Jos olet menettänyt luottotietosi, tulee lainan saaminen olemaan huomattavasti hankalampaa kuin silloin jos sinulla on luottotiedot tallessa. Nykyään kaikkien luotonmyöntäjien kriteerit ovat sen verran tiukat, että mikäli sinulla ei ole hyviä kuukausittaisia tuloja, tuskin tulet luottoa saamaan. Toki poikkeuksia varmasti on ja keskustelupalstoilta voi lukea kuinka tulottomat maksuhäiriöiset ovat saaneet melko isojakin lainoja. Se, että pitääkö tämä paikkansa on aivan toinen juttu, mutta sitä tuskin pystyy kukaan todistamaan.

Jos kuitenkin mielit saada rahaa lainaksi ja sinulla ei ole luottotiedot tallessa, niin suosittelemme ottamaan yhteyttä yksityisiin luottofirmoihin. Karu totuus on se, että pikalaina luottotiedottomalle on tätä nykyä todella vaikea löytää.

Äläkä yritä saada pikaluottoa pankista, sillä siinä et tule onnistumaan eli tuhlaat vain aikaasi. Pankit ovat äärimmäisen tarkkoja sen suhteen, kenelle he myöntävät lainoja. Ja ymmärtäähän sen, he haluavat omansa takaisin ja kaikki tietävät, että tulottomalla ei ole varaa lainoja lyhentää.

Ja yleensä jos tuloton on vielä menettänyt luottotietonsa, niin hänellä on ennestään jo riittävästi velkaa ja ei mitään mahdollisuuksia lyhentää uutta velkaa. Älä siis enää tämän jälkeen mieti miksi maksuhäiriöiset eivät saa lainaa helposti ja miksi heidän kohtelu on erilaista kun säännöllisesti tienaavien kunnon kansalaisten. Masentua tästä ei kuitenkaan suinkaan pidä, sillä ahkera lainan etsijä löytää itselleen lainan, oli taloudellinen tilanne sitten mikä tahansa.

Vaihtoehtoja nopealle lainalle:

  • lainaa heti – pitkään alalla toiminut ja luotettava
  • Lainaa heti – yksi varmimmista lainapaikoista ja se kaikista nopein!

 

Lainat pankista  tai pankkien kulutusluotot ovat myös hyviä vaihtoehtoja jos rahan tarve ei ole akuutti

lainaaPankki tarjoaa myös lainoja kohtuulliseen hintaan, mutta ei sovellu akuutteihin tapauksiin, sillä lainan saamisessa kestää aina pidempään ja jo pelkästään 1000 € lainan saamisessa voi vierähtää helposti yli 5 arkipäivää.

Pankkien joustoluottojen todellinen vuosikorkoprosentti on matalahko, mutta huomioi, että siihen tulee päälle vielä lainan avausmaksu ja hoitokulut mikä tekeekin siitä huomattavasti kalliimman.

Näin on myös joidenkin yksityisten luottofirmojen kanssa, mutta ei suinkaan kaikkien, joten huomioi tämä. Monet lainaa heti tilille tarjoavat firmat kuten lainayhtiö Lillis, ovat hyvä ratkaisu joustavaan lainaan eli sekin kannattaa pitää mielessä.

Pankkiin kannatta myös mennä siinä tapauksessa jos lainan tarve on suurempi kuin 35 000 euroa, sillä tämän isompaa kulutusluottoa et saa minkään yksityisen luottofirman kautta, et ainakaan vielä. Tulevaisuudessa luottofirmat tulevat kuitenkin todennäköisesti myöntämään vielä tätäki suurempia lainoja.

Tiivistettynä siis: kun haet pikalainaa, niin laske aina lainan todellinen vuosikorko ja mieti kuinka paljon lainaa tarvitset. Tämän jälkeen mieti missä ajassa laina olisi hyvä maksaa pois ilman, että se sekoittaa talouttasi liikaa. Liian tiukille ei kannata vetää, joten kannattaa ottaa varman päälle. Älä ota liikaa kulutusluottoja ja pyri maksamaan luotto pois ajallaan tai mikäli et siihen pysty, niin tässä tapauksessa kannattaa neuvotella luotonmyöntäjän kanssa.

Edullisin laina 2015 vuonna – kuinka löytyy halvin luotto ja mihin hintaan?

Jos tämä kysymys vielä tässä vaiheessa askarruttaa, niin vastaus tähän on hyvin simppeli: kaikista halvimmat lainat löydät meidän kauttamme. Olemme valinneet ne kaikista edullisimmat kulutusluotot mitä markkinoilta tällä hetkellä löytyy.

Valinnat ovat tehty täysin puolueettomasti ja ovat takuuvarmasti ajan tasalla. Lisäksi olemme ottaneet huomioon myöntävätkö yritykset lainaa ilman vakuuksia ja takaajia vai eivät ja pyrkineet suosimaan tämän kaltaisia yrityksiä.

Tarkoituksemme on siis valita joukkoon ne firmat, joilta irtoaa vakuudeton laina heti, nopeasti sekä kaikista helpoiten – lisäksi parhailla mahdollisilla lainaehdolla. Eli ei siis mikään helpoin tehtävä, mutta tähän pyritään. Päivitämme sivua jatkuvasti ja mikäli parempia vaihtoehtoja ilmenee, niin muutokset tulevat myös täällä voimaan samantien.

Artikkelia päivitetty 13.07.2015

 

1 Comment

  1. Illuminati kirjoitti:

    Nopsalainalle iso plussa +++++ ! -Illu